arabam.com
2004 model, 1.6 motor hacmine sahip düz vitesli Toyota Corolla Terra sedan aracımı satıyorum. LPG’li olduğu için yakıt konusunda oldukça ekonomik bir araçtır. 325.000 km’de olup düzenli olarak kullanılmıştır. Bakımları eksiksiz yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmadan binebilirsiniz.
Aracımın genel kondüsyonu gayet iyi, iç döşemeleri temiz ve özenli kullanılmıştır. Koltuklarda yaşına bağlı olarak sadece şoför koltuğunda küçük bi yırtık var, tavan ya da taban döşemelerinde yırtık ve deformasyon yoktur
Donanım olarak geri görüş kamerası, bluetooth bağlantısı, navigasyon, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Ayrıca derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon ve elektrikli ön camlar da mevcut. Yedek anahtarı da alıcıya teslim edilecektir.
Hasar geçmişi olarak aracımda sol arka kapı ve sol ön çamurluk değişmiştir. Sol arka çamurluk ve sol ön kapı boyalıdır. Sağ arka kapı ile sağ arka çamurlukta lokal boya vardır. Bunun dışında 3.896 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Yaşına bağlı olarak vurukları olabilir aktif olarak kullanılan bir araç pazarlıkta konuşulur
Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında pazarlık payı vardır.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.896 TL