arabam.com
2006 model, 1.4 motor hacmine sahip düz vites Toyota Corolla Terra sedan aracımı satıyorum. 97 beygir gücündeki motoru ile oldukça yeterli bir performans sunuyor. Aracım 292.630 km’de ve kilometresi orijinaldir. Tüm bakımları düzenli şekilde yapılmıştır, bu yüzden herhangi bir masrafı yoktur. Yakıt olarak LPG kullanılmakta, bu da uzun vadede oldukça ekonomik bir kullanım sağlıyor.
Muayenesi 11 aya kadar var bu konuda da hiçbir masraf gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değiştirmeye gerek kalmadan güvenle kullanılabilir.
Kaporta durumu olarak sağ ön çamurluk ve motor kaputu değişmiştir. Sağ arka çamurluk, arka kaput, sol arka çamurluk, sağ ön kapı ve sol ön çamurluk boyalıdır. Sağ arka kapıda ise lokal boya bulunmaktadır. Tavan, sol arka kapı ve sol ön kapı orijinaldir.
Aracımda yedek anahtar da mevcut. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim, gönül rahatlığıyla gelip görebilirsiniz.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok