arabam.com
Ölümsüz Toyota Corolla. Garaj arabası tertemiz,sıfır problem sıfır masraf. Şehir içi kullanımına bağlı boyalar var ama en önemlisi olan tavan, şaseler,direkler ilk günkü gibi orjinal. İstediğiniz yere baktırabilirsiniz. Benim 6 ay önce yaptırdığım beyin dahil ekspertiz raporunu da size sunacağım. Ekonomik aile arabası.
2018 model, 1.4 D-4D dizel yarı otomatik Toyota Corolla Advance sedan aracımı satıyorum. 117.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracın motoru 90 beygir gücünde olup, hem performans hem de ekonomi açısından oldukça dengelidir. Karma yakıt tüketimi 4.1 litre civarındadır, bu da uzun yolda ve şehir içinde yakıt konusunda oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, hiçbir masrafı yoktur. Muayenesi yeni yapıldı 2 sene var bir dahakine. Lastikleri iyi durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri temiz, yanık, yırtık veya deformasyon bulunmuyor. Ayrıca aracımda sigara içilmemiştir, iç mekân oldukça ferah ve temizdir.
Donanım olarak da oldukça dolu bir araç. Geri görüş kamerası, dijital klima, deri direksiyon, yağmur ve far sensörleri gibi özellikler mevcut. Ayrıca elektrikli aynalar ve LED farlar da sürüş konforunu artırıyor. Yedek anahtarı da mevcuttur.
Aracımda 50.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 50.000 TL