arabam.com
2012 model, 1.33 motor hacmine sahip düz vites Toyota Corolla Comfort sedan aracımı satıyorum. 168.000 km’de olup, önden çekişli bir araçtır. Muayenesi son bir yıl içinde yapıldı, bu yüzden muayene konusunda bir süre masraf çıkarmaz.
Yakıt konusunda LPG’li olması sayesinde oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor. 5.9 litrelik ortalama yakıt tüketimiyle şehir içi ve uzun yol fark etmeksizin bütçeyi zorlamayan bir araç.
Aracımda deri kumaş karışımı koltuklar, dijital klima, elektrikli katlanır aynalar, ön ve arka camlarda elektrikli sistem, ön ve arka kol dayama gibi konforu artıran özellikler mevcut. Bu donanımlar günlük kullanımda hem rahatlık hem de pratiklik sağlıyor.
Hasar durumuna gelirsek; motor kaputu değişmiş, sağ ön kapı, sol ön kapı, sağ ön çamurluk ve sol ön çamurlukta lokal boya mevcut. Arka kaput, tavan ve arka tampon ise orijinaldir. Tramer kaydı bulunmamaktadır.
Temiz ve düzenli bir araçtır, uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilir. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı düşünülebilir. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok