arabam.com
2022 model, 1.4 hibrit motorlu otomatik vites Suzuki S-Cross GL Elegance aracımı satıyorum. SUV kasa yapısı ve önden çekişli sistemiyle hem şehir içi hem uzun yolda keyifli bir sürüş sunuyor. 70.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmış olup herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmadan kullanılabilir.
İç mekânı oldukça temizdir, koltuk ve döşemelerinde yanık, yırtık veya deformasyon bulunmaz. Aracımın içinde sigara içilmemiştir, bu yüzden iç mekânı ferah ve temizdir.
Kaporta olarak sadece sağ arka çamurluk ve arka tamponda lokal boya mevcuttur. Bunun dışında herhangi bir değişeni yoktur.
Yedek anahtarı da mevcut, yeni alacak kişi için eksiksiz teslim edilecektir.
Aracım genel olarak diri, bakımlı ve kullanıma hazır durumdadır. Yakıt tüketimi de oldukça makuldür, karma tüketimi 5.7 litre civarındadır.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla gelip görebilirsiniz.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok