arabam.com
2007 model otomatik vitesli, 2.0 motor hacmine sahip 165 beygir gücündeki Subaru Legacy Active sedan aracımı satıyorum. Sürekli dört çeker (4WD) yapısı sayesinde hem şehir içinde hem de uzun yolda güvenli ve keyifli bir sürüş sunuyor. Aracım 285.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir.
Bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi yakın zamanda yapıldı, bu konuda da iç rahatlığıyla binebilirsiniz. Lastikleri de yeni durumda, uzun bir süre masraf çıkarmadan kullanılabilir.
Aracımda konfor açısından öne çıkan donanımlar arasında ön koltuk ısıtma, dijital klima, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar ile sis farları bulunuyor. Bu özellikler hem sürüşü kolaylaştırıyor hem de her mevsimde konfor sağlıyor.
Kaporta olarak sağ ve sol ön çamurluk ile arka tampon boyalıdır.
Subaru’nun sağlam yapısı ve dört çeker sistemiyle, özellikle güvenli ve keyifli sürüş arayanlar için güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş