arabam.com
Severek bindiğim aracımı nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Alacak kişi yakıtını koyup binecek, tüm bakımları yapıldı, her hangi bir arızası yoktur. Yakıt cimrisi, çok avantajlı bir araba.
Aracımda ufak tefek çizikler vardır.
Yağ yakma duman atma yoktur.
4 adet çelik jant takılı.
Geri görüş kamerası ve sensörü vardır. Görüntülü multimedya takılı USB ve Bluetooth ile bağlantı vardır.
Ön farlar ve sis farlarında Led ampul takılı.
Aktif kullandığım araçtır km değişiklik gösterebilir.
Paspaslarını yeni aldım.
Dönüşe duyarlı sis farı var.
Muayenesi yeni yapıldı.
Simit tüp takılı.
TRAMER: 5000TL eski kayıt
2026 4 ay küçük bir carpma sonucu 36 bin tramer var. Far değişti, kaput, tampon boyandı, kaza görselleri var. İsteyene atarım.
Klima buz gibi, herşeyi aktif çalışıyor. Düşük km, motor yürüyen, şanzıman, sorunsuz, vites geçişlerinde bir sorun yoktur. Düzenli olarak bakımı yapılmıştır.
Sol çamurluk sök tak, değişen yok, boyalı kısımlar doğru işaretlenmiştir. Sağ podye sacının ucunda tırnak kadar işlem var(ilk kazasından). Şase ve podyelerde bir sıkıntı yoktur. Orijinaldir.
KİTAPÇIKLARI VE YEDEK ANAHTARI MEVCUTTUR
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 5.000 TL