arabam.com
2011 model, 1.6 motor hacmine sahip düz vites Seat Exeo Style sedan aracımı elektrikli arac aldığım icin satıyorum. 6 ileri vitelidir. 140.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Kapalı garajim olduğu icin fazla gunese maruz kalmamıştır. Aracımın bakımları tamdır, herhangi bir masrafı yoktur. Yazlik ve kışlık lastikleri mevcuttur. Muayenesi de son bir yıl içerisinde yapıldı, bu yüzden uzun süre bu konuda bir masraf gerektirmez.
Aracımda bariyere sürtme neticesinde sol ön çamurluk değişmiş, sol ön kapı, sol arka kapı, boyanmıştır. ön tampon ve arka tampon boyalıdır.
İç mekânı oldukça temizdir; döşemelerde yanık, yırtık veya deformasyon yoktur. Ayrıca aracımda hiç sigara içilmemiştir, içi tertemizdir. Deri/kumaş karışımı koltuklar, ön ve arka kol dayamalar, dijital klima, elektrikli camlar, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, otomatik karararan dikiz aynası, yağmur ve far sensörleri gibi günlük kullanımı kolaylaştıran donanımlar mevcut.
Aracımda yedek anahtarı da bulunmaktadır. LPG’li olması sayesinde yakıt konusunda da oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok