arabam.com
2022 model, 1.0 benzinli yarı otomatik Seat Arona Xperience SUV aracımı satıyorum. 31.300 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça az kullanılmış, diri ve özenle korunmuş bir araçtır. Yakıt konusunda da üzmez, ortalama 5 litre civarında karma tüketimiyle oldukça ekonomik bir seçenektir.
Aracımın tüm bakımları eksiksiz yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son dönemde yapılmış olup, uzun süre bu konuda bir gereksinim olmayacaktır. İç kısmı son derece temizdir; koltuklarda, tavanında ya da döşemelerinde yırtık, yanık veya deformasyon bulunmaz. Ayrıca aracımda sigara içilmemiştir, iç mekanda herhangi bir koku yoktur.
Tüm parçaları orijinaldir, değişen veya boyalı hiçbir bölümü yoktur. Bu haliyle tamamen orijinal bir araçtır.
Yedek anahtarı da mevcut olup, yeni sahibine eksiksiz şekilde teslim edilecektir.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır. Aracımın başına gelip görmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla gelebilir. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok