arabam.com
2014 model, 1.5 dCi dizel motorlu, düz vitesli Renault Symbol Joy aracımı satıyorum. Sedan kasa tipine sahip aracım 232.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1461 cc motoru ile performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Karma yakıt tüketimi 3.9 litre civarında, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir araçtır.
Partikül ve motor kurum temizliği yapıldı. Bin km önce tüm bakımları yapıldı.Kaporta durumuna gelirsek; sağ ön kapı, sağ arka kapı, sağ ön çamurluk ve arka kaput boyalı / İşlemlidir. Sağ arka çamurluk, sol arka çamurluk kordon altı boyalıdır. sol arka kapıda lokal boya vardır. Tavan, motor kaputu, sol ön çamurluk, ön tampon ve arka tampon orijinaldir. Ayrıca aracımda 1.445 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 1.445 TL