arabam.com
2011 model, 1.5 dCi dizel motorlu düz vites Renault Symbol Expression aracımı satıyorum. 302.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 85 beygir gücündeki 1461 cc motoruyla hem performans hem de yakıt verimliliği açısından tatmin edici bir araç. Karma yakıt tüketimi 4.3 litre civarında, bu da onu oldukça ekonomik bir seçenek haline getiriyor.
Aracımın bakımları tam, düzenli olarak ilgilenilmiştir ve herhangi bir masrafı bulunmamaktadır. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri temiz, koltuklarda, tavan ya da taban döşemelerinde herhangi bir deformasyon yoktur.
Hasar durumuna gelecek olursak, sağ ön çamurluk boyalı, sol ön çamurluk değişmiştir. Bunların dışında kalan tüm parçalar orijinaldir. Ayrıca aracımda 2.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Donanım olarak elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, sis farları, analog klima, elektrikli ön camlar ve yükseklik ayarlı direksiyon gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 2.000 TL