arabam.com
2010 model, 1.5 dCi dizel motorlu, düz vites Renault Symbol Expression Plus aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip aracım 248.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir.Aktif Kullaniyorum 1461 cc motor hacmi ve 65 beygir gücüyle şehir içi kullanımda gayet yeterli bir performans sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.5 litre civarındadır, bu da yakıt konusunda oldukça ekonomik bir araç olduğunu gösteriyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Yakıtını koyup rahatlıkla binebileceğiniz bir araçtır. Sağ ön çamurlukta lokal boya mevcut olup başka bir işlem bulunmamaktadır. Tramer kaydı yoktur
İç mekanda dijital klima, ön kol dayama ve geri görüş kamerası gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca arka park sensörü, katlanabilir yan aynalar ve Xenon farlar da kullanım konforunu artırıyor. Bluetooth ve USB bağlantıları sayesinde müzik ve telefon bağlantılarınızı kolayca yapabilirsiniz.
Aracımın yedek anahtarı mevcuttur. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla gelip görebilirsiniz. Aracimda Dolu göçükleri vardir
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok