arabam.com
2011 model, 1.4 motor hacmine ve 75 beygir gücüne sahip düz vites Renault Symbol Authentique aracımı satıyorum. Sedan kasa tipine sahip aracım önden çekişlidir. Şu anda 198.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. LPG’li olması sayesinde yakıt konusunda da oldukça ekonomik bir kullanım sunar.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yenidir, uzun süre boyunca değişim ihtiyacı duyulmaz. Genel olarak diri, sorunsuz ve bakımlı bir araçtır.
Kaporta durumuna gelirsek; sağ ön çamurluk boyalı, sağ ön kapı ise lokal boyalıdır. Bunların dışında kalan tüm parçalar orijinaldir. Aracımda tramer kaydı yoktur.
İç donanımda elektrikli ön camlar ve klima mevcut. Dış donanımda ise elektrikli ve katlanabilir aynalar bulunuyor. Ayrıca AUX ve CD çalar sayesinde müzik dinlemek de keyifli hale geliyor.
Not: Güneş yanıkları fotoğraflarda belirtilmiştirPazarlık payı araç başında, makul ölçülerde vardır. Ciddi alıcılarla görüşebilirim.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok