arabam.com
2012 model, 1.2 motor hacmine sahip düz vites Renault Symbol Authentique aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki motoruyla şehir içi kullanımlarda oldukça pratik bir araç. 25.000 km’de ve yaşına göre oldukça az kullanılmış durumda.
Aracımın bakımları tam, herhangi bir masrafı yok, yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. LPG’li olması da kullanımda büyük avantaj sağlıyor, uzun yolda da şehir içinde de ekonomik bir araçtır.
Tüm kaporta aksamı boyalıdır; sağ arka çamurluk, arka kaput, sol arka çamurluk, sağ arka kapı, sağ ön kapı, tavan, sol arka kapı, sol ön kapı, sağ ön çamurluk, motor kaputu, sol ön çamurluk, ön tampon ve arka tampon boyanmıştır.
İç donanımında klima, elektrikli ön camlar ve yükseklik ayarlı direksiyon mevcut. Dış donanımda elektrikli ve katlanabilir aynalar bulunuyor. Ayrıca sürücü hava yastığı ve merkezi kilit gibi güvenlik özellikleri de yer alıyor.
Yapılan işlemlerAracım genel olarak temiz ve sorunsuzdur, bakımları düzenli yapılmıştır. Yeni sahibine uzun süre masraf çıkarmadan hizmet edeceğine inanıyorum.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş