arabam.com
Genel Bilgiler:
Aracım 2012 model Renault Symbol'ün tutulan Authentique Edition paketidir. Model yükseltmek amacıyla satılıktır. Yaklaşık 5 yıldır aracı tek elden kullanmaktayım. Günlük olarak aktif kullandığım bir araçtır, bu nedenle kilometre değişiklik gösterebilir. Aracımın yedek anahtarı da mevcuttur.
Motor, Yürüyen ve Bakım Durumu:
Aracın yürüyeninde, motorunda veya mekanik aksamında hiçbir sorun yoktur. Vites geçişleri, yol tutuşu ve yürüyeni oldukça sorunsuzdur.
Araç fabrika çıkışlı benzin/LPG'lidir; ancak üzerindeki LPG sistemi daha sonra performansı ve uyumu çok daha iyi olan Atiker Sıralı Sistem ile yenilenmiştir. Yakıtı oldukça ekonomiktir.
Motor ve yağ bakımları hiçbir zaman aksatılmamış, her zaman zamanında yapılmıştır. Son sıvı ve periyodik bakımı 320.000 kilometrede yapılmıştır.
Aracın Mevcut Durumu ve Detayları:
Aracın kliması şu an çalışmamaktadır.
Ön tamponda kırık mevcuttur.
Belirttiğim bu iki durum haricinde aracın kesinlikle başka hiçbir sorunu, masrafı veya çalışmayan aksamı yoktur. İlanda her şeyi açık ve dürüst bir şekilde belirtmek istedim.
Ekspertiz ve Tramer (Hasar Kaydı) Durumu:
Aracı 5 yıl önce satın alırken ekspertiz yaptırmadan aldım. Bu nedenle boyalı veya değişen parça durumunu kesin olarak bilmiyorum.
Aynı şekilde hasar kaydı (Tramer) bilgisini de net bilmediğim için ilanda belirtemiyorum. Plaka açık, dileyen sorgulama yapabilir ya da aracı ustasına/ekspertize gösterebilir.
Muayene ve Lastikler:
Aracın muayenesinin bitmesine daha 1 yıl vardır. Muayene derdi bulunmamaktadır.
Üzerindeki lastikler iyi durumdadır, acil bir lastik ihtiyacı yoktur.
Takas:
Sadece mantıklı ve üzerine nakit verebileceğim üst model araçlarla takas teklifleri değerlendirilebilir.
Alıcısına şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Mesaj veya telefon yoluyla ulaşabilirsiniz, ciddi alıcılara şimdiden teşekkürler.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı belirtilmemiş