arabam.com
2020 model, 1.5 Blue dCi dizel motora sahip yarı otomatik vitesli Renault Megane Touch sedan aracımı satıyorum. 115 beygir gücündeki 1461 cc motoru ile performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. 187.000 km’de olan aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Dizel motoru ve ortalama 4.2 litre civarındaki karma yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir araçtır.
Aracımın sol arka çamurluğu boyalıdır. Bunun dışında tramer kaydı bulunmamaktadır.
İçinde Bluetooth bağlantısı ve USB girişi gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca yokuş kalkış desteği, yan ve perde hava yastıkları gibi güvenlik donanımları da yer alıyor.
Aracımın ilk sahibiyim ve başından beri özenle kullandım. Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık mümkündür.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok