arabam.com
2020 model 1.3 TCe motorlu, yarı otomatik vitesli sedan Renault Megane Joy aracımı satıyorum. 1332 cc motor hacmiyle 140 beygir güç üretiyor ve önden çekişli bir yapıya sahip. Benzinli olmasıyla birlikte karma yakıt tüketimi 5.7 litre civarında, bu da aracı yakıt konusunda oldukça ekonomik hale getiriyor. Aracım 132.000 km’dedir.
Genel olarak aracımın motor kaputunun sağ uç kısmında ve ön tamponunda lokal boya bulunuyor.Kaput komlple boyalı DEĞİLDİR.Tramer kaydı da bulunmamaktadır.Hasar kaydı da yoktur.
Sağ far ufak bir donuştan dolayı değişti.Resmini ekleyeceğim Şeffaf olmak için sağ farın üstüne denk gelen kaput ucunda ufak bir düzeltme boyası vardır.İç mekânında analog klima, USB ve Bluetooth bağlantısı gibi günlük kullanımda konfor sağlayan özellikler mevcut. Ayrıca yan ve perde hava yastıkları ile güvenlik seviyesi artırılmış durumda.
NOT:Aracımın diğer sağ sol kapılar arka bagaj ve kaput orijinaldir.Aracım temiz, bakımlı ve sorunsuzdur. Keyifle kullanılabilecek, masrafsız bir araçtır. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı düşünebilirim. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok