arabam.com
2010 model 1.6 motor hacmine sahip düz vites Renault Fluence Expresion aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip olan aracım önden çekişlidir. 321.500 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. Yakıt olarak LPG’li olup, 110 beygir gücündeki motoru sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Muayene yeni, tüp tankı enjektörü yeni
Aracımın motor kaputu değişmiştir, bunun dışında tüm parçaları orijinaldir. Ayrıca 3.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Donanım olarak elektrikli katlanabilir yan aynalar, sis farları, elektrikli ön camlar, yükseklik ayarlı direksiyon ve analog klima gibi kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Günlük kullanımda konforlu ve pratik bir araçtır. Yedek anahtarı da mevcuttur.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Araç çayırovada haziran ayı sonunda Kahramanmaraş ta olacak
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.000 TL