arabam.com
2015 model, 1.5 dizel motorlu ve düz vitesli Renault Fluence Touch sedan aracımı satıyorum. 224.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1461 cc motoru sayesinde hem yeterli performansa sahip hem de yakıt konusunda oldukça ekonomik bir araç. Karma yakıt tüketimi 4.5 litre civarındadır, uzun yolda da şehir içinde de cebinizi yormaz.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son 1 yıl içerisinde yapıldı, dolayısıyla bu konuda da bir süre masraf çıkarmayacaktır. Lastikleri yeni durumda, uzun bir süre boyunca değişim ihtiyacı olmayacak. Aracımda hiç sigara içilmemiştir, iç döşemeleri temiz ve yıpranmamıştır.
Donanım olarak elektrikli katlanır ve ısıtmalı aynalar, dijital klima, bluetooth bağlantı, yağmur ve far sensörü gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Yedek anahtarı da yanında verilecektir.
Kaporta durumu olarak; sağ arka çamurluk ve motor kaputunda lokal boya, sol ön çamurluk, sağ ön çamurluk, sol ön kapı ve sol arka çamurlukta boya vardır. Bunun dışında arka kaput, tavan, her iki tampon ve sağ kapılar orijinaldir. Tramer kaydı yoktur.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır. Aracımı özenle kullandım, alacak olan kişi de gönül rahatlığıyla binebilir. Şimdiden yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok