arabam.com
2015 model, 1.5 dizel motorlu ve düz vites Renault Fluence Touch sedan aracımı satıyorum. 222.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracım yakıt konusunda da oldukça ekonomik, karma yakıt tüketimi yaklaşık 4.5 litre civarındadır. Tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son 1 yıl içinde yapıldı, bu konuda da içim rahat. Lastikleri yeni olduğu için uzun süre masraf çıkarmaz.
Aracımın genel durumu gayet iyi. İç döşemeleri temiz, koltuklarda ya da tavanında yanık, yırtık veya deformasyon yoktur. Ayrıca aracımda hiç sigara içilmemiştir, iç mekânı tertemizdir.
Sol arka kapı ve sol ön çamurluk boyalıdır, geri kalan tüm parçalar orijinaldir. Tramer kaydı bulunmamaktadır.
Donanım olarak günlük kullanımı kolaylaştıran birçok özelliğe sahip. Dijital klima, bluetooth bağlantı, yağmur ve far sensörü, elektrikli katlanır aynalar ve deri direksiyon gibi donanımlar mevcut. Yedek anahtarı da yanında verilecektir.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak kişiye hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok