arabam.com
2015 model, 1.5 dCi dizel yarı otomatik Renault Fluence Touch aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip olan aracım 173.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 1461 cc motor hacmine sahip olup 110 beygir güç üretir. Karma yakıt tüketimi 4.4 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli şekilde yapılmış olup herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri iyi durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. sorunsuz bir şekilde binilecek durumdadır.
İç kısmı gayet temiz, döşemelerinde yanık, yırtık veya deformasyon yoktur. Deri direksiyon ve elektrikli camlar gibi detaylar kullanım konforunu artırıyor. Ayrıca bluetooth ve USB bağlantısı sayesinde müzik ve telefon bağlantısı kolaylıkla yapılabiliyor. Dış donanım olarak elektrikli ve katlanabilir aynalar ile sis farları bulunuyor.
Hasar geçmişine gelirsek, aracımda sağ ön çamurluk boyalı, motor kaputu değişmiş ve sağ arka çamurlukta lokal boya vardır. Bunun dışında tramer kaydı bulunmamaktadır.
Yedek anahtarı da mevcut. Aracımda sigara içilmemiştir, iç mekânı ferah ve temizdir.
Ciddi alıcılar gelip aracı gönül rahatlığıyla görebilir. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok