arabam.com
2014 model 1.5 dCi dizel motorlu, düz vites Renault Fluence Touch aracımı satıyorum. Aracımda soft yazılım var 110-120 beygir civarında güç veriyor yakıt bakımından çok ekonomik tam bir aile aracıdır. Şu anda 183.500 km’de ve kilometresi orijinaldir.
Aracımın tüm bakımları düzenli şekilde yapılmıştır, herhangi bir eksiği veya masrafı yoktur. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldı. Uzun süre masraf çıkarmaz. İç döşemeleri
Kaporta durumuna gelirsek; sağ arka çamurluk ve sağ ön çamurlukta lokal boya, arka kaput ve sol arka çamurlukta ise boya mevcuttur. Aracımda 3 parça halinde topla 42.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Yedek anahtarı da mevcut. Takas düşünmüyorum ancak ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olabilir.
Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla binebileceği bir araçtır.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 42.000 TL