arabam.com
2014 model, 1.5 dizel motorlu, düz vites Renault Fluence Touch aracımı satıyorum. 176.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1461 cc motoruyla hem performans hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.5 litre civarında, bu da uzun yolda da şehir içinde de yakıt konusunda oldukça ekonomik bir kullanım sağlıyor.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi son bir yıl içinde yapıldı, bu konuda da içim rahat. Lastikleri yeni, uzun süre masraf çıkarmaz. Ayrıca iç döşemeleri tertemiz durumda,
Donanım olarak günlük kullanımı kolaylaştıran birçok özellik mevcut.deri direksiyon, ısıtmalı aynalar, yağmur ve far sensörleri gibi detaylar sürüşü daha konforlu hale getiriyor. Bluetooth ve USB bağlantısı sayesinde müzik ve telefon bağlantısı da gayet pratik. Yedek anahtarı da mevcuttur.
Aracımda arka kaput ve sol ön çamurluk değişmiştir. Ön kaput sök taktır çamurluk ayarı için söküldü Bunlar dışında 2.600 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür, araç başında konuşulur. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 2.600 TL