arabam.com
2014 model, 1.5 dizel düz vites Renault Fluence Touch Plus aracımı satıyorum. Sedan kasa yapısına sahip aracım 196.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. Dizel olmasıyla birlikte karma yakıt tüketimi 4.5 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapıldı, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldı, bu yüzden uzun süre muayene derdi yaşamadan binebilirsiniz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değiştirmeye gerek kalmadan keyifle kullanabilirsiniz.
İç kısmı oldukça temizdir; koltuklarında, tavanında veya döşemelerinde herhangi bir deformasyon, yanık ya da yırtık bulunmaz. Ayrıca aracımda deri direksiyon, dijital klima, bluetooth bağlantısı, USB girişi, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar gibi günlük kullanımı kolaylaştıran donanımlar mevcut.
Kaporta durumuna gelirsek; sağ arka çamurluk, arka kaput, sağ arka kapı, sağ ön kapı, sağ ön çamurluk ve motor kaputu boyalıdır.
Aracım hem ekonomik hem de bakımlı bir araç arayanlar için ideal bir seçenektir. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 5.600 TL