arabam.com
2014 model, 1.5 dCi dizel yarı otomatik Renault Fluence Icon aracımı satıyorum. Sedan kasa tipine sahip aracım, 110 beygir gücünde ve 1461 cc motor hacmine sahip. Yakıt konusunda da üzmez, ortalama 4.4 litre civarında bir tüketimi var, oldukça ekonomik bir araç diyebilirim. Kilometresi orijinaldir.
Tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Muayenesi de yakın zamanda yapıldı, bu konuda da alacak kişiyi uzun süre uğraştırmaz. Lastikleri yeni durumda, uzun bir süre daha değiştirmeye gerek kalmadan kullanılabilir. İç döşemeleri temiz, yıpranma veya deformasyon yok.
Aracımda elektrikli katlanır ve ısıtmalı aynalar, dijital klima, Bluetooth bağlantı, far ve yağmur sensörleri gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca, yedek anahtarı da mevcuttur.
Sağ ön ve arka kapılar ile sağ arka çamurluk boyanmış, sol arka ve sol ön çamurlukta ise lokal boya bulunuyor. Bunun dışında aracımda 2.500 TL tutarında bir tramer kaydı mevcuttur.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 2.500 TL