arabam.com
2012 model, 1.5 dCi dizel motorlu, düz vites Renault Fluence Dynamique aracımı satıyorum. 110 beygir gücündeki 1461 cc motoru ve önden çekişli yapısıyla gayet dengeli bir sürüş sunuyor. Aracım 273.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Dizel motorunun ortalama 4.6 litrelik karma yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir kullanım sağlar.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de son bir yıl içerisinde yapıldı, bu açıdan da içiniz rahat olabilir. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. Genel olarak temiz ve özenli kullanılmış bir araçtır.
İç mekanında deri koltuklar, dijital klima, anahtarsız sürüş sistemi, adaptif hız kontrolü ve arka kol dayama gibi konfor artıran donanımlar mevcut. Ayrıca elektrikli katlanır aynalar, xenon ve LED farlar, arka park sensörü ile yağmur ve far sensörleri de bulunuyor. Bu özellikler hem sürüş konforunu hem de güvenliği artırıyor. İç döşemeleri tertemizdir, aracımda herhangi bir deforme veya yanık yoktur.
Sol arka kapı boyalıdır. Bunun dışında aracımda tramer kaydı yoktur.
Yedek anahtarı mevcut. Fiyat konusunda ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir.
Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok