arabam.com
2001 model, 1.4 motor hacmine sahip düz vites sedan Clio aracımı satıyorum. 98 beygir gücündeki motoru ile şehir içi ve uzun yolda gayet yeterli bir performans sunuyor. Yakıt olarak LPG’li olduğu için de kullanımı oldukça ekonomik.
Aracım 355.000 km’de. Tüm bakımları düzenli olarak yapıldı, bu yüzden herhangi bir masrafı yok. Yağını, filtresini zamanında değiştirdim, motor ve yürüyen aksamı gayet diri durumda.
Kaporta durumu da gayet iyi, tüm parçaları orijinaldir. Boya ya da değişen parça bulunmuyor. Bu yaşta bir araç için oldukça temiz bir durumda olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
4 lastik sıfır
1.4 16 walf klimalı abs airbag Hidrolik direksion
Fiyatına göre oldukça düzgün, bakımlı bir araçtır. Alacak kişi gönül rahatlığıyla binebilir, ekstra masraf açmaz.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş