arabam.com
2000 model 1.4 motor hacmine sahip Renault Clio RTA aracımı satıyorum. Düz vitesli, önden çekişli hatchback kasa yapısıyla şehir içinde oldukça pratik bir kullanım sunuyor. 75 beygir gücündeki 1390 cc motoru, hem performans hem de dayanıklılık açısından tatmin edici. Aracım 247.100 km’dedir baskı balata yağ bakımılari amartisorler Yeni
Yakıt olarak LPG kullanmaktadır, bu da uzun yol ve şehir içi kullanımlarda oldukça ekonomik bir avantaj sağlıyor.
Kaporta durumu gayet düzgün; sadece ön ve arka tampon boyalı, diğer tüm parçalar tamamen orijinaldir. Ayrıca aracımda tramer kaydı bulunmamaktadır.
Aracımı uzun süredir severek kullanıyorum, düzenli olarak ihtiyaç duydukça bakımlarını yaptırdım. Yaşına göre diri, sorunsuz ve kullanıma hazır durumdadır.
Gerçek alıcılarla araç başında cüzi miktarda pazarlık mümkündür. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok