arabam.com
2014 model, 1.2 benzinli, düz vites Renault Clio Joy hatchback aracımı satıyorum. 168.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yakıt tüketimi ortalama 5.5 litre civarında, bu da onu oldukça ekonomik bir araç yapıyor. Aracımın tüm bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi yakın zamanda yapılmış olup, uzun süre bu konuda da uğraş gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun bir süre daha değişim ihtiyacı olmaz.
İç mekânı oldukça temizdir; koltuklarında, tavanında veya döşemelerinde herhangi bir yanık, yırtık ya da deformasyon yoktur. Ayrıca aracımda sigara içilmemiştir. Günlük kullanımda konfor sağlayan analog klima, elektrikli ön-arka camlar, deri direksiyon ve ön kol dayama gibi özellikler mevcut. Bluetooth ve USB bağlantısı sayesinde müzik dinlemek veya telefon görüşmesi yapmak oldukça pratik. Bunun yanında elektrikli yan aynalar ve sis farları da sürüşte hem konfor hem güvenlik sağlar.
Hasar geçmişiyle ilgili olarak, aracımda 15.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır. Sağ arka kapı ve motor kaputu değişmiş, sol ön kapı ile sol ön çamurluk boyanmıştır. Diğer parçalar orijinaldir.
Yedek anahtarı mevcuttur. Dileyen arkadaşlar fiyat konusunda araç başında makul bir pazarlık yapabilir.
Şehir dışından gelecek alıcılar gönül rahatlığıyla gelebilir.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 15.000 TL