arabam.com
2013 model, 1.2 benzinli düz vites Renault Clio Joy aracımı satıyorum. 168.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. 75 beygir gücündeki 1.2 litrelik motoru ile şehir içi kullanımlarda oldukça yeterli bir performans sunuyor. Karma yakıt tüketimi 5.5 litre civarındadır, bu da onu ekonomik bir araç yapıyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı bulunmuyor.Yürüyeni ve mekanik aksamı gayet iyi durumda. İç döşemeleri temiz, koltuklarda ya da tavan döşemelerinde herhangi bir yırtık yok.
Hasar geçmişi olarak, aracımda 6.500 TL tramer kaydı bulunuyor. Sadece sol arka çamurluk lokal boyalı, geri kalan tüm parçalar orijinaldir.
Aracımda günlük kullanımı kolaylaştıran bazı özellikler mevcut. Bluetooth ve USB bağlantısı sayesinde müzik dinleme ve telefon görüşmeleri pratik hale geliyor. Elektrikli aynalar, ön ve arka camlar, sis farları ve deri direksiyon gibi detaylar da sürüş konforunu artırıyor. Ayrıca aracımda yedek anahtarı da mevcut.
Pazarlık payı vardır, ciddi alıcılarla araç başında konuşabiliriz. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 6.500 TL