arabam.com
2023 model, 1.0 benzinli düz vites Renault Clio Equilibre hatchback aracımı satıyorum. Aracım 27.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça az kullanılmıştır, dolayısıyla kondisyonu gayet iyidir. Motor hacmi 999 cc, 65 beygir gücündedir. Yakıt tüketimi ortalama 5.8 litre civarındadır, bu da şehir içi ve uzun yolda oldukça ekonomik bir kullanım sunar.
Tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Yeni araç oldupu için uzun süre masraf çıkarmadan binebilirsiniz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değiştirme ihtiyacı olmaz. Aracımda sigara içilmemiştir, iç döşemeleri de tertemizdir; koltuklarında, tavanında veya kapı içlerinde herhangi bir deformasyon bulunmaz.
Donanım olarak günlük kullanımı kolaylaştıran, dört cam otomatik, cam kilidi, klima, far sensörü ve yağmur sensörü, tabela okuma , hız limitleme, hız sabitleme , start stop , yokuş kalkış desteği,şerit takip sistemi, lastik basınç sensörü, gibi özellikler mevcut. Ayrıca yedek anahtarı da bulunmaktadır.
Aracımda tramer, boya ve değişen yoktur. Sadece sağ arka tampon kösesinde ezşk var , ışıklarda acemi sürücü tampona vurdu. Dileyene ciddi alıcıya resmini atabilirim . Bu modelde , 30 km altındaki en uygun araç benimkidir. Yalandan yere kimse zaman harcamasın , araç yıllarca sorunsuz bimilecek temzilikte ,sıfır ayarında .
GARANTİSİ 2 YIL DAHA DEVAM EDİYOR
.Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok