arabam.com
İlk sahibi memurdan alınma, kapalı garajda muhafaza edilmiş 2013 model, 0.9 benzinli Renault Captur Touch SUV aracımı satıyorum. 34.200 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça az kullanıldı, bu da aracın genel kondisyonuna yansımış durumda. Yakıt konusunda da üzmez, karma tüketimi 4.9 litre civarında, gayet ekonomik bir araç.
Aracımın içinde hiç sigara içilmemiştir, iç döşemeleri temiz, koltuklarda yanık, yırtık ya da deformasyon yoktur. Uzun süre masraf çıkarmadan keyifle kullanılabilir. Ayrıca aracın yedek anahtarı ve kitapcığı durmaktadır, Stepnesi hiç kullanılmamıştır. Muayenesi 01/06/2026 tarihinde yapıldı, aküsü bir ay önce değişti.
Kaporta durumu gayet düzgün, küçük bir kazada hiç gerek yokken yetkili serviste kaskolu olduğu için motor kaputu değişmiştir, (kazadan kalma fotoğraf mevcut) Aracımda 11.500 TL civarında tramer kaydı mevcuttur.
Yakıtını koyup gönül rahatlığıyla binebileceğiniz, keyifli ve ekonomik bir araçtır. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 11.850 TL