arabam.com
2018 model, 1.2 benzinli otomatik Peugeot 3008 Active Prime Edition SUV aracımı satıyorum. 132 beygir gücündeki 1199 cc motoru sayesinde hem performanslı hem de şehir içi kullanımda gayet ekonomik bir araç. Karma yakıt tüketimi 5.2 litre civarında, bu da uzun yolda ve şehir trafiğinde cebinizi yormadan keyifli bir sürüş sunuyor. Aracım 85.000 km’de ve kilometresi orijinaldir.
Tüm bakımları zamanında yapılmış olup herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri iyi durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. İç kısmı oldukça temiz, koltuklarında, döşemelerinde yanık, yırtık ya da deformasyon yoktur.
Aracımın sağ arka çamurluk, arka kaput, sol arka çamurluk, sağ arka kapı, sağ ön kapı, tavan, sol arka kapı, sol ön kapı, sağ ön çamurluk, motor kaputu, sol ön çamurluk, ön tampon ve arka tampon dahil tüm parçaları orijinaldir. Ayrıca tramer kaydı da yoktur, tamamen orijinaldir.
Aracım özenle kullanılmış, yeni sahibine sorunsuz şekilde teslim edilecek durumda. Ciddi alıcılarla yerinde görüşüp konuşabiliriz. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok