arabam.com
2010 model 1.4 motor manuel vites Peugeot 206 Comfort sedan aracımı satıyorum. 147.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracımın bakımları tamdır. Muayenesi de son dönemde yapıldı, bu konuda da iç rahatlığıyla alabilirsiniz.vergisi çok düşüktür. Aracın parçaları ekonomiktir. Çok geniş bir bagajı vardır. 3 tane en büyük valiz sığmaktadır.
Genel olarak aracım özenle kullanılmıştır. Zaten ikinci sahibiyim aracı 5 yaşında almıştım. İç döşemeleri temiz, yırtık yoktur. Aracımda sigara içilmemiştir, iç mekanda herhangi bir koku veya deformasyon bulunmaz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değişim gerektirmez.
Donanım olarak günlük kullanımı kolaylaştıran bazı özellikler mevcut. Elektrikli ve katlanabilir aynalar, sis farları, bluetooth bağlantısı ve elektrikli ön camlar aracın kullanımını oldukça pratik hale getiriyor. Ayrıca yükseklik ayarlı direksiyon da sürüş konforunu artırıyor.
Aracımın sağ ön çamurluk değişmiş, motor kaputu, sağ arka kapı ve sol ön kapı lokal olarak boyanmıştır. Geriye kalan tüm parçalar orijinaldir.
Aracımda yedek anahtar mevcuttur. Ciddi alıcılara, Ciddi son fiyatına kadar düşeceğim. pazarlık sünettir. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı belirtilmemiş