arabam.com
2021 model, 1.2 turbo benzinli otomatik Opel Mokka GS Line aracımı satıyorum. 130 beygir gücündeki motoru ve önden çekiş sistemiyle hem şehir içinde hem uzun yolda keyifli bir sürüş sunuyor. Aracım şu anda 67.460 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre km’si gayet ideal seviyededir. Ayrıca karma yakıt tüketimi 4.9 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı veya eksiği yoktur. Muayenesi yeni yapıldı, bu konuda da uzun süre bir masraf gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun süre değiştirmeye gerek kalmaz. Aracımın iç döşemeleri de temizdir, özenle kullanılmıştır.
Kaporta durumu oldukça iyi; tüm parçaları orijinaldir, herhangi bir boya ya da değişen parçası yoktur. Bu yönüyle de gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araçtır.
Aracımın yedek anahtarı mevcuttur. Tertemiz, bakımlı ve sorunsuz bir araç arayanlar için ideal bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Ciddi alıcılarla araç başında makul ölçüde pazarlık yapılabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş