arabam.com
2009 model, 1.6 turbo benzinli (LPG’li) düz vites Opel Insignia Edition sedan aracımı satıyorum. Aracım 300.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir eksiği veya masrafı bulunmuyor. Muayenesi de son bir yıl içinde yapıldı, bu yüzden uzun bir süre muayene derdi olmaz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz.
İç kısmı oldukça temizdir . Dijital klima, elektrikli ve katlanabilir aynalar, elektrikli koltuklar, far ve yağmur sensörü gibi kullanışlı donanımlar mevcut. Ayrıca arka kol dayama ve arka eğlence paketi gibi detaylar da uzun yol konforunu artırıyor.
Aracımda 18.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Aracın motoru 8 bin km önce sıfır yapıldı ustasına gidip evrak talep edebiliriz araca yapılması gereken masraf tarafımca yapıldı yakıtı koy al gitCiddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 18.000 TL