Açıklama
194.250 Km’de, Km'si orijinaldir. Alt takım ağır bakımlarını 4-5 ay önce yaptırdım. Araç 2 senedir bende. Kapalı garajda duruyor. İçinde sigara içilmedi.
LPG tank ömrünü doldurduğu için Nisan 2026 da LPG tesisatını kablolar dahil KOMPLE SIFIR LOVATO (İtalyan) marka taktırarak yeniledim. Araçta çelik sibop vardır.
Emsallerine göre çok diri, temiz ve masrafsız bir araçtır. İç döşemelerinde yanık, yırtık, sökük yoktur. Yedek anahtarı da var.
23 Haziran 2026 tarihinde Arka fren disklerini ( TRW marka), Fren balatalarını ve Bujileri Orjinali (GM marka) ile değiştirdim.
Sol arka çamurluk lokal boyalı, Sağ ön çamurluk ise boyalıdır. 6.073 TL tramer kaydı var. Tavanında göze çok rahatsızlık vermeyecek renk atmamiş şekilde iki noktada küçük güneş solması var. Multimedya da dokunmatik haricinde bir sıkıntı yok. Direksiyon dahil tüm tuşlar aktif olarak çalışıyor.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.