Açıklama
Sekiz yılı aşkın süredir özenle kullandığım aracımı gönül rahatlığıyla satıyorum.
26.06.2026 tarihinde ağır bakımları dahil olmak üzere 158.000 lira harcanarak yeni motor yapıldı.Detaylı bilgi fotoğraftaki formda mevcuttur.
Alan arkadaşın en az 100 bin km ağır bakım derdi olmayacak. Ayrıca aldığım günden beri irili ufaklı bütün harcamalarımın kaydınıda tuttum. Yani alan kişi aracın 8 yıllık bütün öz geçmişini bilerek alacak.
Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Fiyat diğer ilanlara göre biraz yüksek gelebilir ama daha yeni motor ve ağır bakımlar için 158 bin lira harcadığınıda göz önünde bulundurursanız çokta pahalı olmadığını anlarsınız.
Aracın sadece sol ön çamurluğu benden önceki sahibinde değişmiş. Benim kullandığım süre boyunca herhangi bir değişeni olmadı, sadece ufak tefek sürtmelerden dolayı çizikler var.
Gerçekten alacak kişiyi üzmeyecek bir araç.