arabam.com
* Araç 182.200 km dedir. Km orjinaldir.
* Araçta Atiker marka LPG bulunmaktadır. Ruhsata işlenmiştir.
*Araç beyaz renk olup tavanda ve bagajda herhangi bir renk solması, vernik atma ve ağarma gibi bir durum söz konusu değildir.
* Klima Aktif çalışmakta olup, gazı yeni doldurulmuştur.
* Araçta YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ bulunmaktadır.
* Araçta sis farı, Isofix, Elektrikli aynalar, Immobilizer, Ön camlar otomotik bulunmaktadır.
* Arka bagaj camı ve arka kapı camları orijinal fabrika çıkışlı karartma camdır.
* Aracımın yağ,filtre ve antifiriz bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. 189.000 km'ye kadar bakımı yapılmıştır.
* Araçta Park sensörü bulunmaktadır.
* Aracın 29.04.2026 tarihine kadar egzoz ve genel muayenesi devam etmektedir. Aracın yedek anahtarı, kitapçıkları bulunmaktadır.
* Aracı aldığım kişide bulunan 2020 tarihli ve benim aldığım tarih olan 24.07.2024 tarihli ÜMRAN oto eksperden alınmış full eksper raporu elimde mevcuttur. İsteyene whatsap üzerinden gönderilir.
* Aracımın lastikleri gayet temiz olup sıfır ayarındadır. 195*55*16 çelik janttır.
* Aracın tüm bakımları daima zamanında orijinal parçalarla eksiksiz yapılmıştır.
* Araçta 3.489,00 tl tramer kaydı bulunmaktadır. İsteyene şasi ve plaka bilgileri verilip sorgu yaptırılabilir.
* Aracıma ait eksper raporları, tramer sorgu mesajları isteyene gönderilir.
* 11.02.2015 tarihinde 1.693 tl tramerli kazada Sol ön kapı ve sol ön çamurluk değişmiş olup sol arka kapı boyanmıştır.
* 04.12.2019 tarihinde 1.796 tl tramerli kazada sağ ön çamurluk boyanmıştır.
* Yukarıda beliritlimiş olan tramer kayıtları karşı tarafın aracıma vermiş olduğu zarardan dolayı karşı tarafın trafik sigortasından yaptırılmış olup tramer kaydı benim aracımın plakasına işlenmiştir.
* İlandaki diğer araçlarla karşılaştırırsanız ciddi sayıcı olduğum için fiyatını uygun tuttuğumu anlarsınız.
* Araçla ilgili herşey tüm ayrıntısı ile paylaşılmış olup resimlerde ve açıklamalarda belirtilmiştir. Lütfen ciddi düşünen kişiler arasın. Pazarlık sünnettir. Abartıya kaçmayacak şekilde pazarlık yapılabilir. Detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz.
ARACIMDA YAPILAN BAKIMLAR VE DEĞİŞEN PARÇALAR
* Tüp filtresi, Motor yağı, hava, polen, yağ filtreleri, radyatör bidonu orjinali ile değişti ve kırmızı antifiriz eklendi. *Akü yeni değişti garantisi devam etmektedir. *Ön fren balataları değişti. *Lastikler yenilendi ve ön düzene rot balans ayarları yapıldı. *Boğaz kelebeği ve 2 adet olan oksijen sensörleri değiştirildi. *Oksitlenen Fan ve yağ müşörleri orjnal parça ile değiştirildi. *Ön arka cam silecekleri değiştirildi. *Sol ön ve sol arka far sararıp kirli göründüğü için orijinal alınarak değiştirildi. *ÖN Sol sağ ve ARKA sol sağ amartisörler orjinali ile değiştirildi. *Radyatör fanı komple set olarak orjinali ile değiştirildi. *Gergi kütüğü ve vantilatör kayışı orijinal parçayla değiştirildi. Şanzuman takozu orjinali ile değiştirildi. Bu işlemler için toplam 45.000 tl ödeme yapılmıştır.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 4.000 TL