arabam.com
2011 model, 1.3 CDTI dizel motorlu, düz vites Opel Corsa Essentia aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki 1248 cc motoru ile hem şehir içi hem şehir dışı kullanımda gayet yeterli bir performans sunuyor. Aracım 170.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yakıt tüketimi ortalama 4.6 litre civarındadır, bu da onu oldukça ekonomik bir araç haline getiriyor.
Tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Muayenesi de son 1 yıl içerisinde yapılmış durumda, bu sayede uzun bir süre muayene derdi olmayacak. Lastikleri iyi durumda,
İç mekânı oldukça temiz, döşemelerde yanık, yırtık veya deformasyon yoktur. Klima, Aracımın yedek anahtarı da mevcuttur.
Kaporta durumuna gelirsek; motor kaputu değişmiş, sağ ön çamurluk ve ön tampon boyanmıştır. Sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta lokal boya vardır. Aracımda 12.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olur. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 12.000 TL