arabam.com
Lütfen aracımı bakımsız ve alındığında 50-60 bin masraf çıkaran araçlarla kıyaslamayın .Saydığım tüm bakımları yapılmıştır istenilen ustaya gösterilebilir.Dosta gider fırsat aracıdır.
Aracım 2011 model, Kasım çıkışlı Opel Astra’dır.
183.000 km’dedir, günlük kullanılan, diri ve bakımlı bir araçtır.
1.6 benzinli motor, LPG ruhsata işlidir.
Yarı otomatik (Easytronic) vites sorunsuz çalışmaktadır. Baskı-balata durumu iyidir, vuruntu veya arıza yoktur. İsteyen ustasına veya ekspertize gösterebilir.
Bakım ve yenilenen parçalar:
* Triger seti (Continental), V kayışı, devirdaim, antifriz ve bujiler Kasım 2025’te değişmiştir, değişim kartı mevcuttur.
* Akü Kasım 2025’te sıfır alınmıştır (garanti belgesi mevcut)
* 178.000 km’de motor yağı ve filtre bakımları yapılmıştır
* Lastikler kışlık, 2024 üretim, sıfıra yakındır
* bobin ,devir daim pompası, termostat bütün bu parçalar orijinal ile değiştirildi..
lpg gaz ve sıvı filtreleri Haziran 2026 da 179.000 km de değişti.
Fren balataları haziran 2026 da 181.000 km de değişti.
Şanzıman yağı temmuz da 182.000 km de değişti.
Donanım:
* Park, yağmur ve far sensörü
* Hız sabitleyici
* Yokuş kalkış desteği
* 4 hava yastığı
Km orijinaldir. Kullanım kılavuzu ve yedek anahtarı mevcuttur.
Temiz sorunsuz bir araba model yükseltmek için satılıktır.Full+full pakettir. Yokuş kalkış desteği, Otomatik kararan dikiz ayna, yol bilgisayarı, hız sabitleme, crusie kontrol, 4 cam otomatik, çelik jant , park sensörü, yağmur sensörü, sis farı gibi birçok özellik mevcut.
Muayenesi 07.05.2027 tarihine kadar geçerlidir.
Hasar bilgisi:
Önceki sahibinde 11.04.2024 yılına ait sol taraftan alınan darbe nedeniyle 117.050 TL hasar kaydı bulunmaktadır.
Sol ön kapı ve ön çamurluk değişmiştir. Sol arka kapı sök tak boyalıdır.Kaputun %60’ı lokal boyalıdır.Kaputun kalan yüzde 40 lık kısmı ise güneş yanığı vardır.
Şasede posterde herhangi bir işlem yoktur. Ağır hasar kaydı yoktur.
Tavanda güneş yanığı mevcuttur, fotoğraflarda gösterilmiştir.
Aracımda anlattığımın dışında hiçbir durum yoktur, her türlü ekspertize açıktır.
Ciddi alıcılarla araç başında makul ölçüde pazarlık yapılır.Model yükseltmek amacıyla satıyorum aracımdan memnunum severek kullanıyorum.
İsteyene detaylı olarak tam paket satın alınan pilot garage raporu gönderilir.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 119.000 TL