arabam.com
2014 model, 1.6 motor hacmine ve 115 beygir gücüne sahip düz vites Opel Astra Edition sedan aracımı satıyorum. 52.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça az kullanılmış bir araçtır. Yakıt tipi LPG olup, kullanımı son derece ekonomik ve şehir içi trafiğinde de bütçeyi yormayan bir seçenek sunar.
Aracımın tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Muayenesi yeni sayılır, yakın zamanda muayene derdi yoktur. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf çıkarmaz. Bunun yanında iç döşemeleri oldukça temizdir, koltuklarda yırtık ya da deformasyon bulunmaz. Ayrıca aracımda sigara içilmemiştir, iç mekanda herhangi bir koku yoktur.
Donanım olarak elektrikli yan aynalar, ön kol dayama, katlanabilir arka koltuklar ve analog klima gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde hem konfor hem de pratiklik anlamında keyifli bir sürüş sunuyor. Yedek anahtarı da mevcut.
Aracımın sol ön çamurluğu boyalıdır. Bunun dışında 289 TL tutarında küçük bir tramer kaydı bulunmaktadır.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık mümkündür. Aracımda söylenenlerin dışında bir durum çıkarsa ekspertiz masrafını karşılarım. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 289 TL