arabam.com
Açıklama:
Piyasadaki yorgun ve masraflı araçlarla kıyaslanmayacak derecede diri, görsele ve mekaniğe ciddi emek harcanmış bir araçtır. Model yükseltmek amacıyla satıyorum.
️ Yapılan Bakımlar & Mekanik Durumu
Ön Takım & Aks: Rot başları yenilenmiş, akslar torna işine kadar komple elden geçirilmiştir. Yol tutuşu ve gidişi kusursuzdur.
Porya Bilyası: Ön teker porya bilyası (ABS'li) sıfır takılmıştır.
V Kayışı: Motor V kayışı sıfır takılmıştır.
Klima: Buz gibidir, aktif çalışmaktadır (içinde donarsınız).
✨ Kozmetik & Ekstralar
Sunroof: Aktif olarak çalışmaktadır. Tek tuşa basmak ile komple açılır
Tamponlar: Ön tampon alt rüzgarlığına kadar sıfır (0) alınıp boyatılmış, arka tampon da temizlik amaçlı yeni boyatılmıştır.
Multimedya: Telefon bağlantısı ve müzik dinleme sorunsuz olan Bluetooth özellikli teyp mevcuttur.
Dış Görünüş: Çift renkli çelik jantlar, spor egzoz ucu ve kaliteli cam filmleri ile oldukça dikkat çekici ve spor bir duruşa sahiptir.
Koltuklar: Yaşı gereği ufak tefek deformeler mevcuttur (isteyen keyfe keder kılıf taktırabilir).
Çekişinde, gidişinde, vites geçişlerinde kesinlikle hiçbir sorun yoktur; uzun yolda ve şehir içinde aktif olarak kullandığım araçtır.
Aracın fiyatı, piyasadaki sunroofsuz boş araçların bile altında tutulmuştur.
Genel Bilgiler
Kilometre: 390.000 KM yaşı gereği normaldir
Yakıt: Benzin & LPG
Boya/Değişen: Alırken 3 parça boyalı olarak aldık. Ufak lokal boyalar illaki çıkar. Tavan, direkler, airbagler ve ön paneller kesinlikle orijinal ve hatasızdır.
Yıllardır aktif olarak kullandığımız, dışarıdan bakıldığında tüm gözleri üzerine çeken çok tatlı ve ok gibi diri bir araçtır. Pazarlık araç başında usulünce olur. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok