arabam.com
2008 model, 1.4 motor hacmine sahip düz vites Opel Astra Classic sedan aracımı satıyorum. 90 beygirlik motoruyla hem şehir içinde hem uzun yolda gayet yeterli bir performans sunuyor. Aracım 210.000 km’dedir ve kilometresi orijinaldir. Bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur, yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz.
Aracımın tüm parçaları orijinaldir, değişen veya boyalı bir parçası yoktur. Ayrıca 6.380 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
İç kısmında klima yeni takıldı ve elektrikli ön camlar gibi günlük kullanımda konfor sağlayan donanımlar mevcut. Yedek anahtarı da yanında verilecektir.
Fiyat konusunda ciddi alıcılarla pazarlık payı vardır. Dilerseniz fiyatı şişirilmemiş araçlarla takas tekliflerini de değerlendirebilirim. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 6.380 TL