Araçta; esaslı hata, boya, tramer,kaza YOKTUR!
Yalnızca son fotoğraflarda gözüken her araçta olabilecek ufak tefek kusurlardan olan kaputta kuş pisliği yanığı bulunmaktadır. Günlük hayatta normal bakışta görülmemektedir.
Tramer olarak ise 1 adet bedelsiz 2024 Mayıs tarihli KTT bulunmaktadır
Aracın muayenesi 16.12.2025 tarihinde yaptırılmıştır. 2026 yılı sonuna kadar muayenesi devam etmektedir. Alacak kişinin yıl sonuna kadar muayene derdi olmayacaktır.
Araç 2020 modeldir, aracın üçüncü sahibiyim. 2025 yılının başında alıp kullandım.
Aracın bakımları benden önce düzenli şekilde yapılmış ben de en son 132.000 km de özel serviste bakımlarını yaptırdım.
Aracın üstünde aracı aldığımda sıfır olarak satın almış olduğum 2025 model General Tire Marka dört mevsim AT lastikler orijinal jant ile birlikte bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet arazi jantı ve lastiği (kabak lastik-arazi veya offroad icin) de aracla birlikte alıcıya verilecektir. Aracın stepnesi vardır. Kullanılmamıstır.
4 çeker low-high sisteminde herhangi bir sorun yoktur. Araçta cam filmi mevcuttur. Bunlar dışında araçta gövdeden 8 cm yükseltme kiti bulunmaktadır. Benden önceki sahibi yaptırmış. Yine roll bar ve üst aydınlatmalar önceki sahibinden yaptırılmış tarafımca da kontrol ettirilmiştir. Ayrıca ben aracı aldıktan sonra şu an piyasa değeri 50.000 TL olan otomatik vinç sistemini Bursa Toprak Off Road Garageda yaptırdım. 2 adet kumandası mevcuttur. Bunun dışındaki eklentiler(bagaj amortisor, pandizot v.b) de aynı yerde usta ellerde yaptırılmıstır.
360° kamera , arka park sensörü, koltuk ısıtma vb tüm özellikleri çalışmaktadır. Aracın önündeki kaput rüzgarlığı çıkartıldı.
Aracın yedek anahtarı durmaktadır.Araç plakası güvenlik nedeniyle kapatılmıştır.
Aracı alırken yaptırdığım eksper durmaktadır. Ciddi alıcılarla talep edilmesi halinde paylaşılabilir.
Aktif kullandığı için kilometre değişiklik gösterebilir. Fiyat aracın durumu göz önüne alınarak belirlenmiştir. Takas teklifleri değerlendirilir.