arabam.com
Aracım 2012 model Nissan Micra 1.2 Punch CVT otomatik vitestir.
Aracın en önemli özelliği, Nissan Micra modellerinde en çok çekinilen konu olan CVT şanzıman sisteminin tamamen elden geçirilmiş olmasıdır. 2026 Mayıs ayında İzmir ATCO Otomatik Şanzıman servisinde kapsamlı bakım ve onarım yapılmış olup faturalı ve garantili işlem gerçekleştirilmiştir. Şanzıman arızası giderilmiş , yağı yenilenmiş ve aracın diğer tüm elektrik mekanik kontroller tamamlanmıştır.
Bu işlemler olmadan öncede araç kullanılabilir halde olmasına ve kullanmamıza rağmen yaptırıp satmayı uygun gördüm.
Lastikler yaklaşık 2.000 km önce yenilenmiş, 0 denilebilir haldedir.
175.xxx Km olup ilçe içinde kullanılmaktadır.(+500 farklılık gösterebilir)
2013 yılına ait toplam 4.488 TL tramer kaydı bulunmaktadır.
Alırken yaptırdığıım Ekspertiz raporu mevcuttur.Üstüne herhangi bir işlem olmamıştır. Şasi, direk ve podyelerde işlem bulunmamaktadır.
Yedek anahtarı mevcuttur.
Aile birey sayımızın artmasından sonra araç küçük gelmeye başladığı için daha büyük bir araca geçme düşüncesiyle satışa çıkardım.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 3.500 TL