arabam.com
Aracımın 2. Sahibiyim , sunroof, koltuk ısıtma, katlanır aynalar, dikiz ayna sensörü, far sensörü, yağmur sensörü, geri görüş kamerası ve orjinal sensörü, hız sabitleyici, ön ve arka cam rezistansı gibi pek çok özellikler bulunan premium bir araçtır.
2011 model, 1.6 motor hacmine ve 105 beygir gücüne sahip düz vites Mazda 3 Impressive hatchback aracımı satıyorum. 64.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça düşük kilometrede olup, özenle kullanılmıştır. Bakımları tamdır, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf açmaz.
Aracımın içi oldukça temizdir, koltuklarda, döşemelerde yıpranma, yanık veya deformasyon yoktur. Ayrıca deri/kumaş koltuklar, ön koltuk ısıtma, dijital klima ve arka kol dayama gibi konforlu donanımlara sahiptir. Dış donanım olarak sunroof, elektrikli ve katlanabilir aynalar, sis farları, far ve yağmur sensörleri gibi özellikler bulunuyor. Bunun yanında bluetooth, USB ve AUX bağlantılarıyla müzik sisteminden de keyifli bir kullanım sunar.
Aracımda tramer kaydı bulunmamaktadır. Tüm parçaları orijinaldir, herhangi bir boya ya da değişen parça yoktur.
Yedek anahtarı mevcuttur. Araç temiz, sorunsuz ve özenle kullanılmıştır. Yeni sahibine uzun süre keyifli bir şekilde hizmet edecektir.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok