*20.000 TL EKSTRALI SIFIR AYARINDA*
Motorum 2023 model olup 2024 yılı trafiğe çıkışlıdır. Yeni kasa olmasından anlayabilirsiniz zaten.
.Tüm bakımlarını KTM yetkili servisinde eksiksiz olarak yaptırdım. Kilometresinin büyük bir kısmı uzun yolda yapıldı. Zinciri ve yağ filtresi yeni değişti, yürürü kusursuzdur. Ayrıca yedek anahtarı da mevcut.
Motoru keyif amaçlı kullandım; hor kullanılmadı, zorlanmadı, bakımını hiç ihmal etmedim. Motoru aldığım günden beri ısıtmadan asla sürüşe başlamadım. Sağda solda kesici, teker vs yapıp motoru zorlamadım. Kesinlikle serseri motoru değildir. Gerçekten severek bağ kurduğum bir araçtı. Satmamın sebebi cc yükseltmek. Yoksa bu hale getirdiğim bir motoru bu fiyata satmam.
Mekaniği kusursuz alan kişi sadece benzinini koyup gidecek bi sonraki bakıma kadar hiç bir şey yapmasına gerek yok. Egzozun sesi üzmez, ceza da yedirtmez. Kozmetiği hakkında yorum yapmıyorum zaten fotoğraflarda görüyorsunuz 10/10.
Zincirini avusturyadaki tanıdığım aracıyla KTM fabrikasından özel olarak getirttim ve değiştirdim. Amacım tamamen içimin rahat etmesi ve motorun üstünde yan sanayi tek bi parça bile olmamasıydı. Yağ filtresini KTM yetkili servisinde bakımlarını yaptırırken ekstra 2000 TL masraf edip opsiyonel olarak yenilettim.
Lastikler günlük kullanım için yeterli fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.
Ekstralar (Hepsi hediye)
Özel yapım orijinal KTM renkleriyle boyanmış koruma demiri (15.000 TL değerinde)
Elcik koruma (2.000 TL)
Ekran koruyucu (500 TL)
KTM orijinal sticker setleri (1000 TL)
Yedek anahtarı mevcut.
Bluetooth bağlantısı (müzik için), navigasyon, type-c girişi (telefon şarj etmek için) sorunsuz çalışıyor hepsini severek kullandım.
Arka ABS aç/kapa özelliği vardır sürüş riskini arttırmaması için fazla oynamadım.
Gerçekten içim rahat bir şekilde satıyorum. Masraf çıkarmayacak bir araç arayanlara birebir.
Motoru gelip görmek isteyen olursa, açık açık her şey konuşulur. Çayımızı kahvemizi içip motoru inceleyebilirsiniz.
Pazarlık sünnettir cüzi miktarda konuşabiliriz.
Takas düşünmüyorum.