arabam.com
2014 model, aracımı satıyorum. 138.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Aracın 1.6 litrelik motoru 135 beygir güç üretiyor. Karma yakıt tüketimi 5.7 litre civarında, bu da aracı hem performans hem de ekonomi açısından dengeli bir noktaya getiriyor. Bakımları düzenli şekilde yapıldı, herhangi bir masrafı yok. Muayenesi de yakın zamanda yapıldı, bu konuda da ekstra bir iş gerektirmez. Lastikleri yeni durumda, uzun bir süre masraf açmaz.Yedek anahtarı mevcuttur.
Kaporta durumuna gelirsek, sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı boyalıdır. Bunun dışında tramer kaydı yoktur. Sağ arka kapıda sürtme vardır resimlerde detaylı çekilmiştir .
Genel olarak bakımlı, diri bir araç. Yakıtını koyup gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok