arabam.com
2011 model, 1.5 CRDi dizel motorlu, düz vites Hyundai Accent Era sedan aracımı satıyorum. 110 beygir gücündeki 1493 cc motoru hem performans hem de ekonomi açısından tatmin edici bir denge sunuyor. Karma yakıt tüketimi 4.6 litre civarında, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor. Aracım 300.000 km’de ve kilometresi orijinaldir.
Tüm bakımları zamanında yapılmış olup herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de yakın zamanda yapıldı, bu yüzden alacak kişi uzun süre muayene derdi yaşamaz. İç döşemeleri temiz, koltuklarda ya da tavan döşemelerinde herhangi bir deformasyon bulunmaz.
Aracımda katlanabilir yan aynalar, sis farları, dijital ekranlı TV-navigasyon sistemi, bluetooth bağlantısı ve elektrikli camlar gibi günlük kullanımı kolaylaştıran donanımlar mevcut. Bu özellikler özellikle uzun yolda hem konforu hem de güvenliği artırıyor.
Tüm parçaları orijinaldir, aracımda herhangi bir boya ya da değişen parça bulunmamaktadır. Ayrıca tramer kaydı da yoktur.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı vardır. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok